INFORMATORI NR 15 LIGA DYTË - PLAY OFF

16 April 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Gjysmefinales se Play Off-it -të Ligës së Dytë të zhvilluara me 13/14.4.2018, Komesari i Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Gjysmëfinalja I

Istogu vs AS Kastrioti 86 : 46 1-0
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200

Don Bosko vs Sfera 73 : 48 1-0

Gjyqtari kryesor: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Blendi Fejza
Vëzhgues:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100