INFORMATORI NR 17 IP SUPER LIGA

31 January 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhirossë XVII-të , IP Super Ligës së Kosovës të zhvilluara më 27/28.01.2018, Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:
Xhiroja XVII 27/28.01.2018

Trepça v Golden Eagle Ylli 67:56 ( 11:16,22:11,16:17,18:12)
GjyqtariKryesore :Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra<A> DHE <B>korrekte dhe sportive perveq trajnerit Ilir Selmani(KB Trepça ) përsjellje josportive u ndeshkua me GT ( C )
SJELLJET E SHIKUESVE:Hudhjet e gjesendeve te forta , shishe plastmase ,mjeteplasese, shkrepsa.Numri tyre ishte :2.000
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

SigalPrishtina v Kerasan Prishtina113:84 ( 28:25,30:27,25:17,30:15 )
GjyqtariKryesore :Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2: Hazir Haxha
Vëzhguesi :Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra<A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 100.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Boreav Peja93:69 ( 30:22,19:8,27:20,17:19)
GjyqtariKryesore :Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Artan Gashi
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra<A> DHE <B>korrekte dhe sportive perveq lojtarit Beqe Kovaqi ( KB Peja ) per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri I tyre ishte rreth 200.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Rahoveci v Bashkimi85:106 (15:28,31:26,19:23,20;29)
GjyqtariKryesore : Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi :Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra<A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 500.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Ilir Selmani (KB Trepça )Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 150 euro (dënimi përsëritur).
2.KB.Trepça Konform Nenit 48.15 të PG denohet me 150 euro .
3.KBTrepça Konform Nenit 49.3 të PG denohet me 300 euro
4.Beqe Kovaqi ( KB Peja ) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.