Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

INFORMATORI NR 24 SUPERLIGA

4 February 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXIII-të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 01/02.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

BASHKIMI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 2: Arian Thaçi
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs PEJA
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Gjyqtari 2: Egzon Maloku
Vëzhguesi: Gëzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveç për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Dardan Berisha.
SJELLJET E SHIKUESVE: Hudhje të shikuesve në terren. Numri I tyre ishte 2000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive, përveç për sjellje jo sportive me GT u nëshkua trajneri Dragan Radoviq.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveç për sjellje jo sportive me GT u ndëshkua lojtari Alban Veseli.
SJELLJET E SHIKUESVE: Hudhje të sendeve të lehta, ndezje të fishekzjarreve gjatë zhvillimit të ndeshjes. Anime jo sportive. Numri i tyre ishte 1.700
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Irma Konjusha
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive, përveç për sjellje jo sportive me GT u ndëshkua lojtari Tamas Bruce.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveç për sjellje jo sportive me GT u ndëshkua lojtari Anthony Goods.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 250.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1. Dardan Berisha (KB PEJA) Konform Nenit 50.1 të PG dënohet me 200 Euro (GT I përsëritur)
2. KB Trepça, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
3. Alban Veseli (KB RAHOVECI) Konform Nenit 50.1 të PG dënohet me 200 Euro (GT i përsëritur)
4. Dragan Radoviq (KB GOLDEN EAGLE YLLI) Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 150 Euro.
5. KB Golden Eagle Ylli Konform nenit 49.9 të PG dënohet me 600 Euro
6. KB Golden Eagle Ylli Konform nenit 49.9 të PG dënohet me 200 Euro
7. Tamas Bruce (KB LIPJANI) Konfrom Nenit 50.1 të PG dënohet me 100 Euro.
8. Anthony Goods (KB Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.1 të PG dënohet me 100 Euro.