INFORMATORI NR 26 IP SUPER LIGA

11 April 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XXVI-të , IP Super Ligës së Kosovës të zhvilluara me 7-8.04.2018, Komesari i Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XXVI
Peja vs Bashkimi 68:102 ( 20:22,20:27,08:27,20:26 )
Gjyqtari Kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Kushtrim Shala
Gjyqtari 2: Hazir Haxha
Vëzhgues: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Kerasan Prishtina vs Rahoveci 74:99 ( 21;26, 21:22,20:32,12:19 )
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina 84:86 ( 31:21,17:29,17:19,19:17)
Gjyqtari Kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhgues: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE:Hudhje te gjesendeve te forta ( shisheve plastike, shkrepsa ) ne minute e 7 te çerekut te katert vjen deri te largimi I nje pjese te shikuesve nga tribuna mbrapa tavolines zyrtare . Numri i tyre ishte rreth 1200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Trepça vs Borea 111 : 95 ( 38:17,21:22,31:22,21:34 )
Gjyqtari Kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2: Blendi Fejza
Vëzhgues: Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive te bankines me GT (B1) u ndeshkua trajneri Ilir Selmani ( KB.Trepça ).
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME :

1.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro.
2.Gjyqtari Xhelal Mumini Konform Nenit 54.9 te PG denohet me dy ndeshje.
3.Gjyqtari Dardan Maxhuni Konform Nenit 54.9 te PG denohet me dy ndeshje .
4.Gjyqtari Elldin Uglari Konform Nenit 54.9 te PG denohet me dy ndeshje.
5.Vëzhguesi Hajradin Zeka Konform Nenit 54.2 denohet me dy ndeshje.
6.Trajneri Ilir Selmani (KB.Trepça ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro .