INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA 2019/2020

8 November 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IX-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 06/07.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PEJA vs RAHOVECI 75:83 ( 17:21,23:21,20:20,15:21)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi : Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtari Alban Veseli dhe GT ( C ) trajneri Marijan Ilievski .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs BASHKIMI 83:106 ( 19:21, 23:24, 16:38,25:23)
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs TREPÇA 91:100 ( 20:29,30:19,24:27,17:25)
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua DJ Hanes .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 120.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.DJ Hanes ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
2.Alban Veseli ( KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Marijan Ilievski ( KB.Rahoveci ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.