KB Bashkimi Femrat ka paraqitur për regjistrim dy lojtare ndërkombëtare

8 February 2018

KB Bashkimi Femrat ka paraqitur për regjistrim dy lojtare ndërkombëtarë Anastaisa Williams dhe Khadija Brown nga USA te cilat se fundit jane paraqitur ne Ligen e Femrave te Meksikes.

Lojtaret e lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Bashkimi pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK