basketbolli

Përforcohet edhe Drita

21 November 2013

Drita e Gjilanit ka paraqitur për regjistrim basketbollistin e huaj Takais Brown.

Broën do të mund të luaj për Dritën që në xhiron e ardhshme të ETC Superligës, pasi që klubi të kompletojë dokumentacionin e kërkuar konfrom nenit 47 të Rregullores për regjistrim në FBK dhe kryerjes së obligimit financiar.