Të dielën grumbullimi i radhës i U-20

  • Të dielën grumbullimi i radhës i U-20
18 April 2017

Përzgjedhësi i Kosovës U-20, Jeton Nixha dhe ndihmësi i tij, Elvedin Plakiq të dielën (23.04.2017) do ta mbajnë grumbullimin e radhës me fillim nga ora 12:00 deri në 14:00 në palestrën e sportit të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Përfaqësuesja U-20 do të bëjë gara në Kampionatin Evropian U-20, Divizioni B në Oradea të Rumanisë prej 14 deri më 23 korrik.

Kosova është në Grupin D së bashku me Irlandën, Hungarinë, Kroacinë, Portugalinë dhe Moldavinë.


Lista e gjerë:
1. Rinor Peci
2. Muhamedali Janjeva
3. Mirza Muric
4. Egzon Kuci
5. Edmond Kryeziu
6. Valon Bunjaku
7. Ilir Hasani
8. Mergim Jakupi
9. Ermir Gashi
10. Gent Shala
11. Dardan Kapiti
12. Burim Zekiqi
13. Albelard Rashiti
14. Kreshnik Avdija
15. Atik Koshi
16. Kujtim Ujkani
17. Ylli Gashi
18. Vigan Gashi
19. Etnik Peci
20. Dren Dedushaj
21. Dino Herc
22. Arbnor Haliti
23. Bardhosh Kelmeni
24. Dion Haxhosaj