basketbolli

Terminet dhe delegimet e kategorive te reja

Stobi Flips Superliga U 18
 
E diele ora 15 : 30     
Borea - M Junior
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Gjyqtari 2 ;Erzen Hxhani
Vëzhguesi;Sabri Parduzi

STobi Flips Liga Unike U 18
 
E diele ora 18 : 00       
Penza - Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 ;Visar Bunjaku
Gjyqtari 2 :Erzem Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici
 
Stobi Flips Superliga U 16
 
E shtune ora 12 ; 00     
Vushtrria Basket - Borea
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 ;Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Genc Vitaku 
Vëzhguesi:Muhamet Munishi 
 
Stobi Flips Liga Unike U 16
 
E shtune ora 12 : 00           
Penza        -  Ylli 04
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 ;Visar Bunjaku
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj
 
 
Stobi Flips U 14 
 
E diele ora 14 : 00         
Borea - Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Blendi Spahija
Gjyqtari 1 ;Artur Dauti
Vëzhguesi: Mahir Spahija
 
Stobi Flips U 14
 
E diele ora 13 : 00    ISP     
Kerasan Prishtina - Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1 ;Rezon Korca
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
 
Stobi Flips U 14
 
E diele ora 17 : 00       
Ponte Prizreni   -    Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 ;Hekuran Rugova
vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj 
 
Stobi Flips U 14
 
E shtune ora 12 : 00   
Trepca   - Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 ;Besim Vitaku
Vëzhguesi : Albert Verbici
 
Stobi Flips U 16  Vajzat
 
E shtune ora 17 : 00   ISP     
Kerasan Prishtina - United Basketball
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1 ;Erzen Haxhani
Vëzhguesi Driton Blakqori
 
Stobi Flips U 14 Vajzat
 
E shtune ora 14 : 45         
Borea - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 ;Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi Hajradin Zeka