Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U 18

E enjte ora 19 : 00 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina - M Junior
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Stobi Flips Liga Unike U 18

E mërkurë ora 20 : 30
Rahoveci - Penza
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitkau
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Driton Blakqori

Stobi Flips Superliga U 16

E mërkurë ora 18 : 30 ISP
M Junior - Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

Stobi Flips Liga Unike U 16

E mërkurë ora 20 : 30
Bashkimi - Ylli 04
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Gjyqtari 2 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips U 16 Vajzat

E mërkurë ora 19 : 00
United Basketball - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Albert Cakaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips U 14 Vajzat

E marte ora 17 : 00
Bashkimi - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Stobi Flips U 14

E enjte ora 12 : 30
Vushtrria Basket - Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesorë:Genci Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

E mërkurë ora 10 : 30
Rahoveci - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E mërkurë ora 19 : 00
Bashkimi - Trepca
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E mërkurë ora 11 : 30 Pallati Rinise
Z Mobile Prishtina - Borea
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Gazmend Mehemti

VREJTJE :

1. Lojtari Rigon Muriqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Drinor Gashi KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Ermal Bojku KB Penza Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

6.Lojtari Andid Jupa KB Rahoveci Konfrom Nenit 42.5. të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

7. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

8. Lojtari Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.

10. Lojtari Don Polloshka KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro (GT I perseritur).

11. Lojtari Dren Bajraktari KB Ylli 04 Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

12.Treneri Arianit Morina Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro

13.Treneri Bekim Maxhuni Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro