TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja XIX 10/11/02.2018

E shtune ora 19:00,
Sigal Prishtina v Golden Eagle Ylli
Gjyqtari Kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

E shtune ora 16:30,
Borea v Trepça
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhgues:Lulzim Maloku

E shtune ora 19:00,
Bashkimi v Peja
Gjyqtari Kryesor: Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhgues:Gzim Maloku