TERMINET DHE DELEGIMET KUPA KOSOVËS RUNDI IV 17-19.12.2018

E hënë ora 19:00,
Trepça vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1:Blendi Fejza
Gjyqtari 2:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Muhamet Munishi

E enjte ora 19:00,
Bashkimi vs Penza
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Ardian Koshi

E marte 15:30,
Borea vs Don Bosko
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhgues: Bekim Aliu

E mërkurë ora 19:00, Suharekë
Lipjani vs Feronikeli
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhgues: Muhamet Ahma