Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

Xhiroja XIII 23/24.03.2019

E diele ora 20:30,
NEW Basket vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E diele ora 10:00,
Drenas Fushe Kosova vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

E diele ora 11:00,
Ferizaj Kaçaniku vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Naim Jashari