Terminet dhe delegimet Liga e Parë

16 March 2017

XHIRO E IX-të, më 18/19 MARS 2017

E diele ora 18:00,
DRITA vs PRISHTINA RE
Gjyqtarë : Egzon Maloku , Amar Djekovic
Vëzhgues :Memhmet Xhemajli

E shtune ora 14:30,
BOREA vs NEW BORNE PRISHTINA
Gjyqtarë :Astrit Kasapolli , Burim Berisha
Vëzhgues :Muhamet Ahma

E shtune ora 18:00,
LIPJANI vs KAÇANIKU
Gjyqtarë :Hazir Haxha , Albert Cakaj
Vëzhgues : Bekim Aliu

E shtune ora 11:00,
VUSHTRRIA vs MEGASPORTS
Gjyqtarë : Xhavit Beqiri , Arian Thaçi
Vëzhgues :Ilhan Xhaka

Vërejtje :

Denimet e shqiptuara nga Komesari Garave duhet te paguhen me se largu 24 ore para ndeshjes , ne te kunderten ekipet nuk do ti zhvillojne ndeshjet – lojtaret nuk kane drejte te paraqiten ne ndeshjen e rradhës .

1.KB DRITA Konform Nenit 49.3 denohet me 100 euro .

2.Kushtrim Baraliu KB DRITA Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .

3.Ardit Osmani KB MEGASPORT Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .

4.Mehmadali Janjeva KB PRISHTINA RE Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .