TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

Xhiroja XVI 16/17.03.2019

E diele ora 18:00,
United Basket vs Feronikeli
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Irma Konjusha
Gjyqtari2:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E shtune ora 14:00,
Penza vs Don Bosko
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Gjyqtari2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E shtune ora 14:00,
Kerasan Prishtina vs Drita
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E diele ora 16:00,
Vëllaznimi vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari2:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E premte ora 20:30,
Vushtrria vs Istogu
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Gjyqtari2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi