basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA II

E SHTUNE, Ora 17:00
Ponte Prizreni – Borea
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari2:Blendi Fejza
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E DIELE, Ora 17:00
Trepça - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari2:Artan Gashi
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E DIELE ,Ora 20:00
Rahoveci – Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E DIELE ,Ora 19:00
Z Mobile Prishtina – Lipjani
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli