Shto kalendarin e ndeshjeve të kombëtares në kalendarin personal duke klikuar: Shto Kalendarin
#EuroBasket2017
Kosovë vs Bullgari

Reklamo te kombëtarja

Agjensioni i autorizuar për të gjitha reklamat te kombëtarja është BASE 049 166 444

Blej Fanella

Blej Fanella

Blej bileta

Fillimisht biletat do të shiten në pako, për të tri ndeshjet si vendës – me Ukrainën më 3 shtator, me Slloveninë më 10 shtator dhe me Bullgarinë më 17 shtator, me çmimin 20€ dhe në shitje do të jenë gjithsej 1500 bileta.  
FBK po ashtu do të ofrojë bileta VIP, në numër shumë të limituar me çmim prej 150€ për të tri ndeshjet. Në çmim përfshihen dy fanella të kombëtares së Kosovës, ushqim dhe pije në zonën VIP si dhe parkingu dhe hyrja e veçantë. VIP ulëset do të jenë në vendosura në afërsi të fushës së lojës. Biletat në pako për tri ndeshjet si vendës mund të blihen në pikat e shitjes në Prishtinë (Che Bar – te kafet e vogla, Sports Bar President në Marigona Residence), në Prizren (Caffe BARCODE në Shadërvan), në Mitrovicë (zyrat e kompanisë Umbrella përballë postës dhe në BAR Code).Në Pejë te KB Peja. Biletat VIP mund të rezervohen me kontakt direkt në FBK nëpërmjet adresës info@basketbolli.com. FBK do të lëshojë në shitje edhe fanellat zyrtare të Kombëtares së Kosovës më çmim 45€.
Blej Bileta


Vizito EUROBASKET 2017 MOSAIC

Bëhu pjesë e mozaikut të EuroBasket 2017 duke publikuar foto në instagram me #EUROBASKET2017