Afati kalimtar prej 5 deri më 15 shtator

  • Afati kalimtar prej 5 deri më 15 shtator
6 Shtator 2017

Afati kalimtar për të gjitha kategoritë në Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK) ka filluar më 5 dhe do të përfundoj më 15 shtator në ora 17:00.

Edicioni i ri në Superligën e Kosovës në basketboll do të filloj më 30 shtator/1 tetor 2017.