basketbolli

FBK falënderon institucionet dhe sponsorët që e mbështetën organizimin e FIBA U18 Kampionatit Evropian, Divizioni C

  • FBK falënderon institucionet dhe sponsorët që e mbështetën organizimin e FIBA U18 Kampionatit Evropian, Divizioni C
1 Gusht 2018

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) falënderon Ministrinë për Kulturë, Rini dhe Sport të Kosovës, Komunën e Prishtinës, Policinë e Kosovës për mbështetjen e dhënë në organizimin e FIBA U18 Kampionatit Evropian, Divizioni C, që është mbajtur në Prishtinë prej 22 deri më 29 korrik.

Federata e Basketbollit të Kosovës gjithashtu e falënderon sponsorin gjeneral të FIBA U18 Kampionatit Evropian, Divizioni C, “STOBI FLIPS MAGNUS”, pastaj sponsorët e tjerë, si “SPITALI AMERIKAN”, “KERASAN”, “MISSINI”, “UJI PEJA”, si dhe sponsorin medial “SUPERSPORT KOSOVA” për mbështetjen e parezervë në organizimin e kësaj gare në Prishtinë.

Arben Fetahu, kryetar i FBK-së:

“Shumë faktorë kanë ndikuar në mënyrë që FIBA U18 Kampionati Evropian, Divizioni C në Prishtinë të marr notën e shkëlqyeshme nga FIBA sa i përket organizimit, por këtu duhet veçuar institucionet tona të cilat na dolën krah, si dhe të gjithë sponsorët pa mbështetjen e të cilëve sigurisht se nuk do të kishim një nivel të tillë të organizimit”.