Fillon paraqitja e klubeve për edicionin e ri

  • Fillon paraqitja e klubeve për edicionin e ri
3 Gusht 2020

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) njofton të gjitha klubet se nga 1 gushti ka filluar paraqitja e klubeve në të dy konkurrencat, si dhe për kategoritë e reja për edicionin 2020-2021.

Afati i paraqitjes së klubeve për edicionin e ri do të vazhdojë deri më 20 gusht, kur është dita e fundit që klubet të regjistrohen.

Klubet pas plotësimit me të dhënat, i njëjti formular së bashku me certifikatën e regjistrimit të OJQ-së duhet ta dërgojnë në adresën elektronike: komesari@basketbolli.com.