FINAL FOUR KUPA E KOSOVËS U 12 – U 14

10 Prill 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Kupes se Kosoves për U14/ U12 07/08.4.2018 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Final Four U14

Kerasan Prishtina - Trepca 72 - 71
Gjyqtari kryesorë : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtaru 2 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Naim Jashari
Sjelljet e akterve fer dhe korekte perveq Trenerit Dorant Hana I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (C1)

M Junior – Vellaznimi 54 - 73
Gjyqtari kryesorë :Ngadhjnim Shabani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Naim Jashari

Final Four U12

M Junior - Borea 24 - 31
Gjyqtari kryesorë :Egezon
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Sabri Parduzi

Sigal Prishtina - Vellaznimi 44 – 28
Gjyqtari kryesorë :Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Gjyqtari 2 :Faton Deliu
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Ndeshja Finale U 12 Sigal Prishtina - Borea 29 – 23
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Faton Deliu
Vëzhguesi : Mehdi Gashi

Ndeshja Finale U 14 Kerasan Prishtina – Vllaznimi 76 – 50
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Faton Deliu
Vëzhguesi : Mehdi Gashi

KB Sigal Prishtina U 12 : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2018 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Komesari Garave Elldin Uglari . Lojtari Edin Bahcevac u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .
KB Kerasan Prishtina U 14 : Eshte Fituesi I Kupës së Kosoves 2018 . Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Komesari Garave Elldin Uglari . Lojtari Eliot Peci u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .