Grumbullimi i radhës i Kosovës U-18

  • Grumbullimi i radhës i Kosovës U-18
16 Mars 2017

Përzgjedhësi i Përfaqësueses U-18, Dritëro Sefaja dhe ndihmësi i tij, Petrit Zeqiri të shtunën (18.03.2017) do ta mbajnë grumbullimin e radhës me fillim nga ora 12:00 deri në 14:00 në palestrën e sportit të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Përfaqësuesja U-18 do të bëjë gara në Kampionatin Evropian U-18, Divizioni C në Nikosia të Qipros prej 4 deri më 9 korrik.

Kosova është në Grupin A së bashku me Norvegjinë, Armeninë dhe Qipron.

Lista e gjerë:
1. Baton Dervishi Vushtria Basket 2000
2. Erhan Sholla Vushtria Basket 2001
3. Engjell Ramaj Vushtria Basket 2000
4. Mendrit Ademi Vushtria Basket 2000
5. Atik Koshi Vellaznimi 1999
6. Kreshnik Avdija Vellaznimi 1999
7. Dardan Isufi Prishtina e Re 2000
8. Shkelqim Bajrami Prishtina e Re 1999
9. Meriton Ismajli Prishtina e Re 2000
10. Dardan Kapiti KB Kerasan Prishtina 2000
11. Liron Hyseni KB Kerasan Prishtina 1999
12. Rron Beha KB Kerasan Prishtina 2000
13. Almir Berisha KB Kerasan Prishtina 2000
14. Dion Pllana KB Kerasan Prishtina 1999
15. Deniz Simnica KB Kerasan Prishtina 2000
16. Andi Vrapçani KB Kerasan Prishtina 2000
17. Edison Gashi KB Kerasan Prishtina 2000
18. Gazzali Makasqi Kalaja 2000
19. Idoll Pallushi Megasports 2000
20. Rron Uka Peja 2000
21. Rinor Selamni KB Trepça 1999
22. Ylldrit Sahiti KB Trepça 2000
23. Edonis Devolli Peja 2000
24. Valtrim Kastrati Peja 2000
25. Erjon Qarkaxhia Riinvest Prishtina 2000
26. Ylli Gashi Kalaja 1999