Grumbullohet të shtunën Kosova U-16

  • Grumbullohet të shtunën Kosova U-16
17 Maj 2017

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës U-16 (Femrat), Muhammed Thaçi dhe ndihmësja e tij Kimete Haliti, i kanë ftuar në grumbullimin e radhës basketbollistet e listës më të ngushtë të kësaj grupmoshe.  Stërvitja e radhës do të mbahet të shtunën më (20.05.2017) me fillim nga ora 12:00 deri në 14:00 në palestrën e sportit të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë. 

Lista: 

1. Agnesa Rrahmani 

2. Fjolla Ajeti 

3. Artina Hoxha 

4. Dea Pushkolli 

5. Arba Hashani 

6. Agnesa Robaj 

7. Astera Tuhina 

8. Sara Vraniqi 

9. Diellza Ismaili 

10. Enisa Kamerolli 

11. Tringa Ukaj 

12. Ergita Dema 

13. Melisa Ibrahimi 

14. Diellza Dekaj 

15. Lorika Asani