INFORMATORI 1 KUPA E KOSOVES KATEGORIT E REJA

5 Dhjetor 2017

Xhiroja I

Golden Eagle Ylli v Sigal Prishtina 79 : 65
Gjyqtari kryesorë:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 16

Golden Eagle Ylli v Trepca 62: 77
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte, perveq lojtarit Drilon Shala per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100

Kerasan Prishtina v Prishtina e Re 104 : 59
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vllaznimi v Megasport 56 : 44
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

M Junior v Sigal Prishtina 102 : 32
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 14

Sigal Prishtina v M Junior 49:71
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kerasan Prishtina v Borea 93 : 67
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 12

Borea v Sfera 39 : 28
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi : Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vushtrria Basket v M junior 38 : 40
Gjyqtari kryesorë: Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Albert Verbici
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Super Liga U 18

Ne xhiron e II takohen

Vushtrria Basket v Trepca
Prishtina e Re v Peja
Kerasan Prishtina v As Kastrioti

U 16

FINAL FOUR

1.Kerasan Prishtina
2.Trepca
3.Vllaznimi
4.M Junior

U 16 Kadetet

FINAL FOUR

1.Kastrioti
2.Kerasan Prishtina
3.Penza
4.New Basket


U 14

FINAL FOUR


1.Trepca
2.M junior
3.Vllaznimi
4.Kerasan Prishtina


U 12

FINAL FOUR

1.Sigal Prishtina
2.Borea
3.Vllaznimi
4.M Junior

VENDIME
1. Drilon Shala Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.