INFORMATORI 23 KATEGORIT E REJA

17 Prill 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 14/15.04.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.- Raporteve shtesë nga personat zyrtarë .

Liga Unike e Kadeteve Xhiroja XIII

Trepça - Drita 0:2

Penza - United Basketball 0 : 2

Kerasan Prishtina - Borea 66 : 30
Gjyqtari kryesorë : Andi Hajdari
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Mahir Spahija
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri I shikuesve: 50

New Basket - Kastrioti 58:74
Gjyqtari kryesorë : Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Azem Hoxha
Organizimi I ndeshjes jo I mire :
Numri I shikuesve : 50

Liga U 14 Lindje Xhiroja XVII

Trepca / pushon

Alba Basket – Drita 2 : 0
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Llapi - Kerasan Prishtina 33 : 69
Gjyqtari kryesorë : Rrezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .

Rinia - Sigal Prishtina 57 : 45
Gjyqtari kryesorë : Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda

Vëzhguesi :Isa Prepreza

Vushtrria Basket- M Junior 39 : 49
Gjyqtari kryesorë : Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

Liga U 14 Përendim Xhiroja XVII
New Basket / pushon

Vllaznimi – Borea 73 : 60
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1 :Urim Morina
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

Istogu – Peja 61 : 36
Gjyqtari kryesorë : Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

Ylli 04 – Rahoveci 75 : 70
Gjyqtari kryesorë : Urim Morina
Gjyqtari 1 :Dorentina Mejzini
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

Golden Eagle Ylli – Bashkimi 48 : 51
Gjyqtari kryesorë : Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

Liga U 12 Perendim Xhiroja

New Basket-Rahoveci 56 : 23
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .

Vllaznimi-Borea 73 : 60
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1 :Urim Morina
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .

Istogu – Bashkimi 61 : 36
Gjyqtari kryesorë : Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Blendi Spahiija
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.

VENDME

1.KB New Basket Konfrom Nenit 40.8 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro.
2.KB New Basket Konfrom Nenit 40.15 të PG per kategorit e reja denohet me 50 euro .
3.KB New Basket Konfrom Nenit 41.2 të PG per kategorit e reja denohet me 20 euro.