INFORMATORI 29 KATEGORIT E REJA

11 Maj 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 08/10/05.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Super Liga U 18

Peja – Kerasan Prishtina 68 : 75
Gjyqtari kryesorë : Atdhe Gocaj
Gjytari 1 :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2 :Amar Djekovic
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Organizimi I ndeshjes : jo I mire
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte pereq , trenerit Dritro Sefaja per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (C1)
Numri shikuesve 150

U 18 Lindje

M-Junior - United Basketball 79 : 54
Gjyqtari kryesorë : Egezon Maloku
Gjytari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi : Sabri Parduzi

Liga U 16

Vëllaznimi - Kerasan Prishtina 46 : 88 (0:2)
Gjyqtari kryesorë : Endrit Basha
Gjytari 1 :Kushtrim Shala
Vëzhguesi : Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50

Peja - M- Junior 60 : 80 (0:2)
Gjyqtari kryesorë : Endrit Basha
Gjytari 1 :Burim Berisha
Gjyqtari 2 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi : Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50

Liga U 14

Vëllaznimi - Trepca 45 : 89 (0:2)
Gjyqtari kryesorë:Kushtrim Shala
Gjytari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50

Istogu - Kerasan Prishtina 62 – 58 (1-1)
Gjytari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte perveq , lojtarit Sadik Alushi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Trajneri Fikret Shatri eshte ndeshkuar me GT (C1).
Treneri Dorant Hana per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (C1).
Lojtari Eliot Peci per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .

Njoftim

KB Kerasan Prishtina eshte shpallur Kampion I Super Liga U 18 per edicionin 2017 – 2018 .
Kupen dhe medaljet per ekipet finaliste I ndau Komesari Garave Elldin Uglari .

VENDIME
1. Sadik Alushi KB Istogu Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.
2.Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.
3. Dritro Sefaja Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro (GT I perseritur )
4.Dorian Hana Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro(Gt I perseritur )
5.Fikret Shatri Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro(GT I perseritur )
6.KB Peja Konfrom Nenit 41.12 të PG per kategorite e reja denohet me 100 euro .