INFORMATORI 30 Kategorit e Reja

14 Maj 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 12/13.05.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Liga U 16 Finalja I 

Kerasan Prishtina - M Junior 63 : 58
Gjyqtari kryesorë : Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Naim Jashari
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .
Numri shikuesve 100

Liga U 14 Gjysmefinalja III

Istogu - Kerasan Prishtina 50 : 63
Gjyqtari kryesorë : Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .
Numri shikuesve 50