INFORMATORI 30 KATEGORIT E REJA

23 Maj 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 16-17.05.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U 16 Finalja II

M – Junior : Kerasan Prishtina 74 – 58
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 100

U 14 Finalja I

Trepca – Kerasan Prishtina 66 : 64
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Muhamet Munishi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 100