INFORMATORI 31 KATEGORIT E REJA

25 Maj 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 19-20.05.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Liga U 16 Finalja III

Kerasan Prishtina - M Junior 90 : 86
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gocaj
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte perveq , lojtarit Ardit Gashi I cili per sjellje jo sportive eshte
Ndeshkuar me GT . Lojtari Miran Shala I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 150
KB Kerasan Prishtina është shpallur fitues i Liges U-16 per edicionin 2017 / 2018 ,Kupen Kapitenit Ari Karaxhiu te Kerasan Prishtines ja dorzoi Elvira Dushku ,Sekretare e Pergjithshme e FBK-së. Medaljet per te dyja ekipet I ndan Elvira Dushku , Sekretare e Pergjithshme e FBK-së.

Liga U 14 Finalja II

Kerasan Prishtina - Trepca 52 : 55
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .
Numri shikuesve 150
KB Trepca është shpallur fitues I Liges U 14 per edicionin 2017/2018 .
Medaljet per ekipet finaliste I ndan Elvira Dushku , Sekretare e Pergjithshme e FBK-së .

Liga U 12 Gjysëmfinalja

Borea - Sigal Prishtina 17 : 38
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi : Muhamet Ahma

New Basket – M junior 44 : 11
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Liga U 12

Borea - M Junior 31 - 22 Ndeshja per vendin III
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Sabri Parduzi

Sigal Prishtina - New Basket 19 – 20 Ndeshja Finale
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi : Sabri Parduzi
KB New Basket është shpallur fitues I liges U 12 per edicionin 2017 / 2018 .
Medaljet per ekipet finaliste I ndau Komesari Garave te Kategorive te Reja Elldin Uglari .
Kupen Kapitenit te KB New Basket Elber Skenderi ja dorzoi Komesari Garave te Kategorive te Reja Elldin Uglari