INFORMATORI FINAL FOUR U 16 – U 18

17 Prill 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 15/16.04.2018
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Final Four U 16

Kerasan Prishtina - MJunior 59 : 51
Gjyqtari kryesorë : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Artan Gashi
Gjyqtari 2 : Amar Djekovic
Vëzhguesi : Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .
Numri shikuesve 100

Trepca - Vllaznimi 71 : 54
Gjyqtari kryesorë : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Blendi Fejza
Gjyqtari 2 : Artan Gashi
Vëzhguesi : Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Bleonis Tanushi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT , Treneri Driton Rraci per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (C1)

Final Four- U18

Prishtina e Re - Golden Eagle Ylli 71 : 63
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Blendi Fejza
Gjyqtari 2 :Visar Bunjaku
Vëzhguesi :Muhamet Munishi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Dardan Isufi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (C1) , Banika e KB Vushtrria Basket eshte ndeshkar me GT (B1).

Vushtrria Basket - Kerasan Prishtina 65 : 70
Gjyqtari kryesorë : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 : Amar Djekovic
Vëzhguesi : Muhamet Munishi
Sjeljet e akterve fer dhe korrekte perveq bankines se KB Vushtrria Basket e cila per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT (B1)

U 16 Ndeshja Finale Trepca - Kerasan Prishtina (38:67)
Gjyqtari kryesorë :Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Artan Gashi
Gjyqtari 2 :Egezon Maloku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrete .
Numri shikuesve 100

U 18 Ndeshja Finale Prishtina e Re - Kerasan Prishtina (56 : 52 )
Gjyqtari kryesorë :Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Blendi Fejza
Gjyqtari 2 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte .
Numri shikusve 150

VENDIME
1. Lojtari Bleonis Tanushi KB Vllaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.
2.Treneri Driton Rraci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorit e reja denohet me 50 euro. (GT I perseritur )
3.Arianit Morina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 50 euro.
4.Lojtari Edin Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.

KB Kerasan Prishtina U 16 : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2018 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Sekretarja e përgjithshme e FBK Elvira Dushku . Lojtari Dion Sheqiri u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .

KB Prishtina e Re U 18 : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2018 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Sekretarja e Përgjithshme e FBK Elvira Dushku Garave . Lojtari Meriton Ismajli u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .