Informatori nr 1 IP Super Liga 2017/2018

6 Tetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së I-të , të IP Superligës së Kosovës të zhvilluara më 4/5.10.2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja I

Kerasan Prishtina v Golden Eagle Ylli 96:99 ( 29:34,24:28,24:21,19:16 )
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 : Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhgues : Gezim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200;
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Trepca v Peja 70:93 (13:24,18:29,18:21,21:19 )
Gjyqtari kryesorë : Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1 : Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhgues :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100;
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Sigal Prishtina v Bashkimi 89:54 ( 32:9,19:20,19:14,19:11 )
Gjyqtari kryesorë : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1 : Daut Mehmeti
Gjyqtari 2: Blendi Fejza
Vëzhgues : Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 400;
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Borea v Rahoveci 82:111 ( 25:16,21:36,18:24,18:35 )
Gjyqtari kryesorë : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 : Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhgues :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive , perveq trajnerit Hekuran Husaj qe u ndeshkua me GT ( B ).
Skuadra
B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300;
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME :

1.Trajneri Hekuran Husaj KB Borea Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 75 euro .