INFORMATORI NR 1 KUPA KOSOVËS LIGA FEMRAVE

11 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros I -të ,Kupës së Kosovës per Femra të zhvilluara më 9/10. 12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja I Kupa Kosovës

Trepça - Drita 55:43
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1 : Xhevahire Hajda
Vëzhguesi: Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 50

Bashkimi – Kastrioti 94:55
Gjyqtari Kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Vëllaznimi – Sfera 74:42
Gjyqtari Kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari U1 : Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 50

Kalaja – Vushtria 68 : 52
Gjyqtari Kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari U1 : Albert Cakaj
Vëzhguesi: Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100 .