Informatori nr 1 Kupës së Kosovës 2018

11 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së I -të , Kupës së Kosovës të zhvilluara më 9/10. 12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja I Meshkujt

Kalaja - Sfera 90 : 85
Gjyqtari Kryesor:Hazir Haxha
Gjyqtari U1 : Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive perveq lojtarit Albert Behramaj per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 50.

Istogu - Vushtria 89 : 67
Gjyqtari Kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari U1 : Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100


United Basketball – AS Kastrioti 80 : 41
Gjyqtari Kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1 : Genc Vitaku
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Vëllaznimi – Vitija 83:86
Gjyqtari Kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari U1 : Hekuran Rugova
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Prishtina RE – Kaçaniku 20:0 ( rrezulltat zyrtar )
Gjyqtari Kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari U1 : Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Edhe pas pritjes prej 15 minutave KB Kaçaniku nuk u paraqite ne terminin e publikuar per zhvillimin e ndeshjes.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE
SJELLJET E SHIKUESËVE:

Don Bosko – Drita 85 : 70
Gjyqtari Kryesor: Arian Thaçi
Gjyqtari U1 : Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100


Lipjani - Llapi 111:57
Gjyqtari Kryesor: Ahmet Shala
Gjyqtari U1 : Faton Deliu
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME :

1.Ndeshja e xhiros se I te Kupës së Kosovës ne konkurencen e meshkujve Prishtina RE – Kaçaniku rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB Prishtina RE. KB Kaçaniku Konform Nenit 15 të Propozicioneve te Kupës denohet me – 4 pikë në kampionatin e Ligës së Dytë.

2.Albert Behramaj (Sfera) Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .