INFORMATORI NR 1 LIGA FEMRAVE

11 Tetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së I-të , Ligës së Femrave të zhvilluara më 7/8.10.2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja I 07/08.10.2017

Sfera v Drita 68:73 ( 11:20,27:18,18:14,12:21 )
Gjyqtari kryesore: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Vëzhguesi : Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra korekte dhe sportive perveq trajnerit Virgjil Mangjolli KB Sfera I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT ( C ) .
B> korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Penza v Kastrioti ( Vazhdimi I ndeshjes do te behet me kohe e ditur ).
Gjyqtari kryesore: Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Ilhan Xhaka

Vushtrria v Trepça 44:69 (12:20,6:18,11:21,15:20 )
Gjyqtari kryesore: Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Kalaja v PRO Bet Prishtina 51:82 ( 19:30,8:20,14:19,10:13 )
Gjyqtari kryesore: Kushtrim Shala
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Bashkimi v Vëllaznimi 60:51 ( 19:12,15:8,4:21,22:10 )
Gjyqtari kryesore: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi :Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
korekte dhe sportive perveq trajnerit Naser Oskacek per sjellje josportive u ndeshkua me GT(C ) .
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME :

1.Naser Oskacek ( KB Bashkimi ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro .
2.Virgjil Mangjolli ( KB Sfera ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro .