basketbolli

INFORMATORI NR 1 SUPERLIGA 2019/2020

1 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I-të superligës së Kosovës ,zhvilluara më 28/29 .09.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja I

Rahoveci vs Sigal Prishtina 74:61 ( 19:16,18:14,17:12,20:19)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Hajredin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive ,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan trajneri Bujar Loci ( C ) dhe lojtari Edmond Azemi.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 2.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Bashkimi vs Lipjani 107:57 ( 26:12,27:12,31:13,23:13 )
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari2:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive ,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Fazli Vitia.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Ponte Prizreni vs Peja 70:78 ( 21:22, 12:20,19:20,14:16)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari1: Elldin Uglari
Gjyqtari2:Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, perveq për sjellje josportive te bankines me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati .
Skuadra B korekte dhe sportive ,përveq për flopping me GT u ndeshkua lojtari Beqe Kovaqi.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 400
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli vs Feronikeli 103:90 ( 29:24,27:22,25:17,22:27)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari1: Genc Vitaku
Gjyqtari2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 700
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Bujar Loci ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
2.Edmond Azemi ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Fazli Vitia( KB.Lipjani) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
4.Arbnor Rifati ( KB.Ponte) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.