INFORMATORI NR 10

5 Dhjetor 2017

U 16 Lindje Xhiroja X

Prishtina e Re pushon

Kerasan Prishtina v Dardania 112 : 47
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Ahmet Shala
Vëzhguesi:Artina Hasani
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Trepca v Lipjani 94 : 68
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Arian Thaci
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Sigal Prishtina v United Basket 19 : 45
Gjyqtari kryesorë:Ahmet Shala
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Artina Hasani
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

M Junior v Golden Basket 180 : 27
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq Trenerit Betim Berisha I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Elis Berisha per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 50

Vushtrria Basket v AS Kastrioti 86 : 23
Gjyqtari kryesorë:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Vëzhguesi:ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 16 Pernedim Xhiroja X

New Basket pushon

Borea v Mega Sport 39 : 30
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq lojtarit Bleron Kabashi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.Lojtari Erion Qoqaj per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100

Peja v Kalaja 79 : 48
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blend Spahija
Vëzhguesi:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Rahoveci v Vellaznimi 56 : 58
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Bashkimi v Istogu 49 : 46
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Golden Eagle Ylli v Ylli 04 81 : 41
Gjyqtari kryesorë:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Erezen Haxhani
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

U 14 Lindje Xhiroja IX

Sigal Prishtina pushon

Llapi v Trepca 36 : 110
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Driton Blakcori
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Alba Basket v Kerasan Prishtina 14 : 91
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari 1:Xhevahire Hajda
Vëzhguesi:Arbnore Percuku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vushtrria Basket v Drita 54 : 39
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Rinia v M Junior Prishtina 27 : 80
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Driton Blakcori
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Liga U 14 Perendim Xhiroja

Golden Eagle Ylli v New Basket 52 : 50
Gjyqtari kryesorë:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq Trenerit Egzon Fetiu per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Dren Hasani per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Ilirian Bytyqi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100

Ylli 04 v Bashkimi 65 : 84
Gjyqtari kryesorë:Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Dorentina Mejzini
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Istogu v Rahoveci 42 : 40
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Andi Hajdari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vellaznimi v Peja 68 : 38
Gjyqtari kryesorë:Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Doerntina Mejzini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Borea pushon

Kadetet e Reja
Xhiroja IV

Shtune ora 15:00
Drita v Penza 20 : 00

Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Rrezon Korca
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Super Liga U 18

Xhiroja V

Bashkimi v Peja 55 : 70
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

VENDIME :
Treneri Betim Berisha Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro(GT i perseritur).
Elis Berisha KB Golden Basket Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.
Bleron Kabashi KB Megasport Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.
Erion Qoqaj KB Megasport Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 50 euro.
Treneri Egzon Fetiu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro(GT i perseritur).
Dren HasaniNew Basket Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 15 euro.
Ilirian Bytyqi Golden Eagle Ylli Basket Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 15 euro.
8. Ndeshja KB Drita vs Penza Kadetet Konfrom Nenit 47.9 rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:00 ne favor të KB Drita, kurse KB Penza nuk I takone nje pikë.