INFORMATORI NR 10 LIGA PARË

5 Shkurt 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se X të Ligës së Parë zhvilluar me 26/27.01.2019 , Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve.

United Basket vs Vëllaznimi 55:82
Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari2:Artur Dauti
Vëzhgues:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Vushtrria vs Kerasan Prishtina 79:70
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari2: Arian Kurtalani
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive , perveq per sjellje josportive me GT C1 u ndeshkua trajneri Dion Pllana.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 100.

Istogu vs Penza 64:89
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari2:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtari Shpend Gashi.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Prishtina e Re vs Feronikeli 79:113
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari2: Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Drita vs Don Bosko 55:68
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Gjyqtari2:Faton Deliu
Vëzhgues:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

VENDIME:
1.Shpend Gashi( KB.Penza) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 75 euro.
2.Dion Pllana (KB.Kerasan Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.