INFORMATORI NR 11 IP SUPER LIGA

5 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XI -të , IP Superligës së Kosovës të zhvilluara më 1.2.3 12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XI

Sigal Prishtina v Trepça 123 : 61 ( 26:15,27:13,34:15,36:18 )
Gjyqtari Kryesor : Elion Obertinca
Gjyqtari U1: Endrit Basha
Gjyqtari U2 : Hazir Haxha
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Yulian Hyden ( KB Trepça ) per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Borea v Kerasan Prishtina 89 : 92 ( 20:32,22:15,22:27,25:18 )
Gjyqtari Kryesor : Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari U2 : Burim Berisha
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Rahoveci v Peja 95 : 52 ( 23:9,23:10,23:9,26:24 )
Gjyqtari Kryesor : Xhelal Mumini
Gjyqtari U1: Elldin Uglari
Gjyqtari U2 : Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Bashkimi v Goldene Eagle Ylli 87 : 83 ( 22:21,18:24,24:13,23:25)
Gjyqtari Kryesor : Daut Mehmeti
Gjyqtari U1: Artan Gashi
Gjyqtari U2 : Amar Djekovic
Vëzhguesi: Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Ylian Hyden ( KB Trepça ) Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 50 euro .