INFORMATORI NR 11 LIGA DYTË

12 Mars 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XI-të ,Ligës së Dytë te Kosovës ,zhvilluara me 09/10.03.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Fushe Kosova vs Llapi 75:71
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100.

Kaçaniku vs Megasport 58:72
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Gani Tusha .
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

Sfera vs Dukagjini 57:60
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100.