INFORMATORI NR 11 LIGA PARË

5 Shkurt 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se XI të Ligës së Parë zhvilluar me 02/03.02.2019 , Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve.

Kerasan Prishtina vs Vëllaznimi 70:80 ( 21;26,24:20,10:15,15:19)
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Penza vs Vushtrria 104 :74 (39;11,18:24,24;20,23;19)
Gjyqtari kryesor: Albert Cakaj
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Feronikeli vs Istogu 103:72 (26:19,25:24,18:9,34;20)
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Don Bosko vs Prishtina e Re 91:85 (13:15,32:32,10:13,24:19, 12:06 OT )
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Ermir Gashi dhe trajneri Valentin Spaqi GT B) .
Skuadra B>Korekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Meriton Ismajli.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 100.

Drita vs United Basket 74:70 (14:18,20:20,15:12,25:20)
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1: Artur Dauti
Gjyqtari 2: Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

VENDIME:
1.Ermir Gashi ( KB.Don Bosko ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Valentin Spaqi ( KB.Don Bosko) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Meriton Ismajli ( KB.Prishtina e Re) Konform Nneit 50.1 denohet me 25 euro.