Informatori nr 11 per kategorite e reja

18 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 09/10.12.2017
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U 16 Lindje Xhiroja XI
AS Kastrioti Pushon

Golden Basket v Vushtrria Basket 34 : 80
Gjyqtari kryesorë : Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Molos Pllana
Vëzhguesi :Bajrush Ademi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

United Basket v M Junior Prishtina 37 : 62
Gjyqtari kryesorë :Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Lipjani v Sigal Prishtina 80 : 29
Gjyqtari kryesorë :Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Ahmet Shala
Vëzhguesi :Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Dardania v Trepca 56 : 55
Gjyqtari kryesorë :Elion Obertinca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Driton Blakcori
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Prishtina e Re v Kerasan Prishtina 47 : 98
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 16 Pernedim
Xhiroja XI

Ylli 04 Pushon
Istogu v Golden Eagle Ylli 23 : 79
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Andi Hajdari
Vëzhguesi :Hajradain Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Vellaznimi v Bashkimi 75 : 43
Gjyqtari kryesorë :Dren Pudarolii
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalaja v Rahoveci 50 : 65
Gjyqtari kryesorë :Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Mega Sport v Peja 49 : 82
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

New Basket v Borea 60 : 70
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 14 Lindje Xhiroja II

Diele ora 14:00
Drita v Rinia 20 : 00

Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi:Naim Jashari

U 16 Perendim Xhiroja V

Bashkimi v Peja 46 : 75
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari u1 : Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj

VENDIME
1.Ndeshja KB Drita vs Rinia Liga U 14 Lindje Konfrom Nenit 47.9 rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 0:20 ne favor të KB Drita, kurse KB Rinia nuk I takone nje pikë.