INFORMATORI NR 12 IP SUPER LIGA

13 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XII -të , IP Superligës së Kosovës të zhvilluara më 9/10. 12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XII

Kerasan Prishtina v Rahoveci 69 : 84 ( 17:23,20:26,10:21,22:14)
Gjyqtari Kryesor:Elion Obertinca
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Gjyqtari U2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Kujtim Sadiku KB Kerasan Prishtina per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Peja v Bashkimi 64 : 106 ( 25:31,20:31,10:31,9:13 )
Gjyqtari Kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari U1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari U2:Kushtrim Shala
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli v Sigal Prishtina 68:83 ( 18:16,24:24,09:25,17:18)
Gjyqtari Kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari U1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U2: Elldin Uglari
Vëzhgues: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Me nderprerjen e rrymes ne çerekun e tretë , në drejtim te lojtareve te KB Sigal Prishtina- gjyqtareve hudhen , letra ,shishe te mbushura dhe nje petarde ne tribuna . Numri I tyre ishte 1000
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Trepca v Borea 93:82 ( 24:29,21:18,31:16,17:17)
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1:Artan Gashi
Gjyqtari U2: Astrit Kasapolli
Vëzhgues: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME :

1.Kujtim Sadiku (KB.Kerasan Prishtina) Konform Nenit 50.1 denohet me 100 euro (GT I perseritur).
2.KB Goldene Eagle Ylli Konform Nenit 49.3 denohet me 300 euro .
3.KB Peja Konform Nenit 48.17 denohet me 150 euro .