INFORMATORI NR 13 IP SUPER LIGA

18 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XIII -të , IP Superligës së Kosovës të zhvilluara më 13.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XIII

Peja vs Goldene Eagle Ylli 68:110 ( 13:26,18:34,22:28,15:22)
Gjyqtari Kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari U1: Burim Berisha
Gjyqtari U2: Arian Thaçi
Vëzhgues: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Bashkimi vs Kerasan Prishtina 100:59 ( 30:12,23:14,24:12,33:21)
Gjyqtari Kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari U1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U2: Genc Vitaku
Vëzhgues: Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Rahoveci vs Trepça 64:78 ( 13:13,21:20,17:31,13:14 )
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1: Xhelal Mumini
Gjyqtari U2: Dardan Maxhuni
Vëzhgues: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Junious Powrell ( KB Rahoveci) per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Borea vs Sigal Prishtina 64:110 ( 19:30,12:33,13:27,20:20)
Gjyqtari Kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari U1: Amar Djekovic
Gjyqtari U2: Visar Bunjaku
Vëzhgues: Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Junious Powrell (KB Rahoveci ) Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 50 euro.