INFORMATORI NR 13 LIGA FEMRAVE

12 Mars 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIII -të ,Ligës së Femrave , te zhvilluara me 10/11.03.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XIII
Pro Bet Prishtina vs Drita 80:34
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari U1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Vëllaznimi vs Trepça 62:35
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari U1:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Bashkimi vs Kastrioti 90:53
Gjyqtari kryesor:Kushtrim Shala
Gjyqtari U1:Anjesa Hajziraj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Kalaja vs Sfera ( zhvillohet me vonë)
Gjyqtari kryesor:Hazir Haxha
Gjyqtari U1:Albert Cakaj
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

Vushtrria vs Penza 27:70
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari U1:Faton Deliu
Vëzhgues:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50