Informatori nr 13 Liga Femrave 2018/2019

12 Mars 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XIII-të , të ligës së femrave të zhvilluara me 9/10.03.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtrria vs Sfera 27:77
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Gezim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Bashkimi vs Drita 113:29
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Penza vs Trepça 56:46
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Vëllaznimi vs Prishtina 64:92
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100