INFORMATORI NR 13 LIGA I MESHKUJT

20 Prill 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XIII -të , të LIGËS SË PARË TË MESHKUJVE të zhvilluara më 15/16.04.2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

XHIRO E XIII- të, më 15/16 PRILL 2017

KAÇANIKU vs PRISHTINA RE 65:70 ( 22:16,9:18,13:25,21:11)
Gjyqtarë:Daut Mehmeti , Erzen Haxhani
Vëzhgues:Alban Lumi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive,
Skuadra <B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

NEWBORN PRISHTINA vs MEGASPORTS 92:81 ( 27:11,17:20,31:28,17:22)
Gjyqtarë:Ardian Rrustemi , Egzon Maloku
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive,
Skuadra <B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

DRITA vs VUSHTRRIA 78:75 (20:23,22:15,14:17,22:20)
Gjyqtarë:Fisnik Ramadani , Astrit Kasapolli
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive,
Skuadra <B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

BOREA vs LIPJANI 75:61 ( 20:10,15:15,24:19,15:17 )
Gjyqtarë:Elldin Uglari , Arian Thaçi
Vëzhgues:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> fer perveq lojtarit ALEN IDRIZAJ I cili per sjellje josportive u ndeshkua me dy GT, GT .
Skuadra <B> fer perveq lojtarit GRANIT EJUPI I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100.

VENDIME :

1.ALEN IDRIZAJ KB BOREA Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro .

2.ALEN IDRIZAJ KB BOREA Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro ( GT I PERSERITUR ).

3. GRANIT EJUPI KB LIPJANI Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .