INFORMATORI NR 14 kategorite e reja U16 – U14 25 /26.02.2017

1 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 25/26.2.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.
U 16 GRUPI A
XHIROJA XIV 25/26.02.2017

M JUNIOR PRISHTINA pushon

Riinvest PRISHTINA – LIPJANI 76 : 31
Gjyqtare :Atdhe Goqaj , Genc Vitaku
Vezhgues :Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PRO BASKET - VUSHTRIA BASKET 46 : 64
Gjyqtare:Arian Thaçi , Xhevahire Hajda
Vezghues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

DARDANIA – AS KASTRIOTI 45 : 70
Gjyqtare:Arian Thaçi , Genc Vitaku
Vezhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq trajnerit BLERIM KRASNIÇI KB DARDANIA I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT ( C ) .
Numri shikuesve 50

SIGAL PRISHTINA – UNITED BASKET 70 : 62
Gjyqtare:Atdhe Goqaj , Artina Hasani
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PRISHTINA RE – TREPÇA 47:63
Gjyqtare:Artan Gashi , Amar Djekovic
Vezhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U16 GRUPI B

XHIROJA XIV 25/26.02.2017

MEGASPORTS pushon

BASHKIMI – GOLDENE EAGLE YLLI 60 : 51
Gjyqtare:Albert Cakaj , Almir Kryeziu
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KASTRIOTI – PEJA 36 : 88
Gjyqtare:Ardian Rrustemi , Eldin Uglari
Vezhgues:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RAHOVECI – KALAJA 70 : 75
Gjyqtare:Hazir Haxha , Almir Kryeziu
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VËLLAZNIMI – YLLI 04 53 : 40
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Albert Cakaj
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

BOREA – ISTOGU 38 : 47
Gjyqtare:Dren Pudarolli , Melita Luci
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U14 GRUPI A

XHIROJA X 25/26.02.2017

MITROBASKET – SIGAL PRISHTINA 31 : 33
Gjyqtare :Xhavit Beqiri , Erzen Haxhani
Vezhgues :Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RAHOVECI - M JUNIOR PRISHTINA 21 : 73
Gjyqtare :Hazir Haxha , Almir Kryeziu
Vezhgues :Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

RINIA - RIINVEST PRISHTINA 18 : 83
Gjyqtare :Fisnik Ramadani , Molos Pllana
Vezhgues :Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

TREPÇA – GOLDEN BASKET 84 : 25
Gjyqtare : Xhavit Beqiri , Erzen Haxhani
Vezhgues :Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VUSHTRIA BASKET – PRO BASKET 68 : 34
Gjyqtare :Astrit Kasapolli , Egzon Maloku
Vezhgues :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 14 GRUPI B

XHIROJA X 25/26.02.2017
BASHKIMI pushon

PEJA DT - PEJA 38 : 20
Gjyqtare :Ardi Haxhiajdini , Melita Luci
Vezhgues :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

YLLI 04 - GOLDENE EAGLE YLLI 45 : 57
Gjyqtare :Kushtrim Shala , Dren Pudarolli
Vezhgues :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

ISTOGU –KALAJA 34 : 38
Gjyqtare :Melita Luci , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues :
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

VËLLAZNIMI – NEW BASKET 33 : 54
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Kushtrim Shala
Vezhgues :Vlaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

VENDIME :

1.Trajneri BLERIM KRASNIÇI ( KB DARDANIA U16 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 16 denohet me 25 euro .