INFORMATORI NR 14 LIGA DYTË

11 Prill 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIV-të ,Ligës së Dytë te Kosovës ,zhvilluara me 7/8.04.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

Xhiroja XIV
Llapi vs Istogu 46:78
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Vitia vs AS Kastrioti 64:71
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Kaçaniku vs Sfera 0:2 (rrezulltat zyrtar)

Ne Play Off te Liges se Dyte ne gjysmefinale takohen :
Istogu vs AS Kastrioti
Don Bosko vs Sfera

INFORMATORI SHTESE NR 8

Istogu vs Don Bosko 78:57
Gjyqtari kryesor: Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100