INFORMATORI NR 14 LIGA PARË

11 Prill 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIV-të Ligës së Parë të zhvilluara me 7/8.04.2018, Komesari i Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XIV
Vëllaznimi vs Prishtina RE 71:42
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Astrit Kasapolli
Vëzhgusi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

United Basket vs Megasport 20:0 ( rrezulltat zyrtar)
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhgusi:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Edhe pas pritjes prej 15 minutave ekipa Megasport nuk u paraqite ne terminin per zhvillimin e ndeshjes.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200

Drita vs Lipjani 51:76
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Ardian Rrustemi
Vëzhgusi: Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Kalaja vs Vushtria 81:76
Gjyqtari kryesor: Kushtrim Shala
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova
Vëzhgusi: Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200

VENDIME:
1.Ndeshja United Basket - Megasport Konform Nenit 55.9 te PG rregjistrohet me rrezulltat zyrtar 20:0.
2.Konform Nenit 55.10 te PG KB.Megasport largohet nga garat dhe vitin e ardhshem garues 2018-2019 nuk mund te paraqitet ne te njejten lige te garave.

Ne ndeshjet e Play Off-it ne gjysmefinale do te takohen :
Lipjani vs Drita
United Basket vs Kalaja
Ne Play Out- me finalistin e Liges se Dyte eshte KB.Prishtina RE.