INFORMATORI NR 15 IP SUPER LIGA

17 Janar 2018

Në bazë të raporteve  të vëzhguesëve nga ndeshjet  e Xhiros së  XV-të , IP Superligës së Kosovës  të zhvilluara më  13/15.01.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  
 
Kerasan Prishtina v  Golden Eagle Ylli           
95:115 ( 31:31,22:25,16:26,26:33)

Gjyqtari  kryesore : Daut Mehmeti
Gjyqtari  1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Albert Cakaj    
Vëzhguesi : Gzim Maloku  
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  200
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Trepça v Peja                              
87:83   ( 22:21,23:20,24:27,18:15)
Gjyqtari  kryesore : Artan Gashi  
Gjyqtari  1: Kushtrim Shala  
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova    
Vëzhguesi : Bajrush Ademi  
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  1800
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Sigal Prishtina v Bashkimi            
81:73 ( 19:12,13:19,28:15,21:27 )
Gjyqtari  kryesore : Xhelal Mumini  
Gjyqtari  1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari     
Vëzhguesi : Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Mikaile Tmusiq  KB Bashkimi I cili per simulim ne ndeshje u ndeshkua  me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  300
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Borea v Rahoveci     
67:91 ( 25:31, 11;22,20:19,11:19 )
Gjyqtari  kryesore : Atdhe Goqaj
Gjyqtari  1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2: Burim Berisha  
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive perveq trajnerit Bujar Loci KB Rahoveci per sjellje josportive u ndeshkua me GT (C ).
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

VENDIME:

1.Bujar Loci (KB Rahoveci ) Konform Nenit  50.2 të PG denohet me 75 euro .